Signnieuws

Agfa en Dataline organiseren op 11 maart een virtueel event over automatisering door integratie van drukvoorbereidings- en managementinformation-software.

Agfa, producent van onder meer softwaresystemen voor drukvoorbereiding, én Dataline, leverancier voor de signbranche, nodigen geïnteresseerden uit voor een virtueel event. Het thema: efficiëntiewinst door de automatisering van businessprocessen.

Certificering

Eind vorig jaar kondigde Dataline aan dat het Agfa het certificaat van ‘MultiPress Technology Partner’ had toegekend. Dankzij deze certificering verlopen JDF-integraties van Dataline’s MultiPress MIS/ERP-software in de digitale front-end van Agfa’s Apogee- en Asanti-workflowsoftware op een gestandaardiseerde manier. Onder de noemer van Agfa’s Studio 4D48-sessies organiseren Dataline en Agfa op 11 maart samen een virtueel evenement over automatisatie en optimale efficiëntie van alle processen binnen een drukkerij.

Demo’s

De deelnemers zullen via stapsgewijze demo’s te zien krijgen hoe de verbinding tussen de verschillende softwarepakketten werkt, hoe ze opgezet wordt én wat ze oplevert. Bestaande gebruikers van de softwarepakketten, zowel commerciële als grootformaatdrukkerijen, zullen toelichten hoe de verbinding tussen de twee pakketten hun bedrijf efficiënter en succesvoller gemaakt heeft.

Registreren voor het evenement kan via deze link.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.