Signnieuws

Onder het motto ‘Think Inkjet. Think Agfa’, zal Agfa de Fespa-bezoekers in Berlijn zijn nieuwste inkjetprintoplossingen tonen, en alle redenen om ervoor te kiezen.

Met een waaier aan printapplicaties op de Agfa-stand wil het bedrijf de beursbezoekers inspiratie bieden:

Kartonnen displays met vernis

De Jeti Tauro H3300 HS LED is het nieuwste lid van Agfa’s printerfamilie van robuuste 3,3 meter brede hybride inkjetprinters. De printer biedt makers van golfkartonnen displays de optie om een laagje glanzende of matte vernis aan te brengen. Vernis geeft de prints een luxueuze uitstraling en beschermt ze in zeker mate.

Levendige soft signage

De 3,2 meter brede Avinci CX3200-sublimatieprinter produceert een hoge drukkwaliteit op een breed gamma van polyestergebaseerd textiel voor binnen- en buitensigns, interieurdecoratie en kleding. Rechtstreeks op textiel kunnen drukken is eenvoudig en snel, en ideaal voor toepassingen zoals vlaggen. De Avinci kan bovendien ook op transferpapier drukken, wat volgens Agfa ideaal is voor scherpe backlitprints met diepzwart, en voor zeer rekbare stoffen. Het beperkt ook het doordrukken van inkt en de verspilling van media.

Flexibele media

De Oberon RTR3300 is een robuuste 3,3 meter brede rollenprinter die drukkwaliteit combineert met een hoge productiviteit en gebruiksgemak. Dankzij de UV LED-curing en de watergekoelde tafel kan de Oberon ook hittegevoelige materialen aan. De dual-roll-optie zorgt voor efficiënt drukken op twee kleinere rollen.

De dual-roll-optie zorgt voor efficiënt drukken op twee kleinere rollen.

Aansturing

De printers op Agfa’s stand worden aangestuurd door Asanti, workflowsoftware die de hele productieflow verbindt en manuele interventies en mogelijke fouten minimaliseert. Het browsergebaseerde Production Dashboard biedt een overzicht van productietijden, inkt- en mediaverbruik, en communiceert met MIS/ERP-systemen.

Agfa, Hal 3.2 – stand C20

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.