Signnieuws

Allen Signs is, volgens printerfabrikant Fujifilm, het eerste bedrijf ter wereld dat investeert in de Acuity Prime Hybrid. De nieuwe hybrideprinter kan op zowel stijve als flexibele substraten printen en stelt het bedrijf in staat om zijn productaanbod te diversificeren en productie te stroomlijnen.

Directeur David Allen van Allen Signs: “De Acuity Prime Hybrid stelt ons in staat om onze normale productie uit te voeren met minimaal oponthoud en uitstekende inktprestaties.”

Het Britse Allen Signs, specialist in signs en autoreclame, is het eerste bedrijf dat investeert in Fujifilms nieuwe Acuity Prime Hybrid-printer. Deze grootformaat hybridemachine, die eerder dit jaar werd gelanceerd, is zeer veelzijdig aangezien hij op zowel stijve als flexibele media kan printen.

Familiebedrijf

Het familiebedrijf dat grootformaat signs produceert, werd opgericht in 1965 en produceert sindsdien een verscheidenheid aan signtoepassingen. Directeur David Allen zegt dat de Acuity Prime Hybrid zijn interesse wekte omdat die zo veelzijdig is en spaarzaam inkt verbruikt.

Allen: “Omdat we bekend zijn met hybrideplatforms vonden we de Acuity Prime Hybrid een goede kans om het merk Fujifilm verder te verkennen. Deze printer stelt ons in staat om onze normale productie uit te voeren met minimaal oponthoud en uitstekende inktprestaties.”

Gebruiksgemak

Allen voegt eraan toe dat zijn bedrijf dankzij de veelzijdigheid van de Acuity Prime Hybrid efficiënter en kosteneffectiever kan printen op een grotere verscheidenheid aan substraten. De machine wordt al gebruikt om wandbekleding te printen, rechtstreeks op platen en zelfs metallic oppervlakken.

Matt Ryder, printspecialist bij Allen Signs is onder de indruk van het gebruiksgemak van de printer: “We hebben de nieuwe Fujifilm-machine uitgeprobeerd en dat ging direct volgens verwachting. Het ging perfect. Qua materialen zijn we nog geen substraat tegengekomen dat niet geschikt is.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.