Signnieuws

Hillfloor Group neemt LEOXX en haar custom printlabel Prints van Oranje over. Dit zijn gerenommeerde spelers in de wereld van innovatieve projectvloeren en customized interieurmaterialen voor vloer, wand, raam en meubel.

Anja Nekeman: “Met Henk en Karst Beens aan het roer ben ik ervan overtuigd dat LEOXX en Prints van Oranje klaar zijn voor de volgende fase van groei en nieuwe uitdagingen.”

De strategische aankoop van LEOXX en Prints van Oranje verrijkt de diversiteit van het portfolio van Hillfloor Group aanzienlijk, aldus een persbericht, en versterkt haar positie als een toonaangevende leverancier van vloeren. ‘Met deze nieuwe leden in de ‘family of brands’ van Hillfloor Group, wordt de belofte van kwaliteit, stijl en innovatie alleen maar sterker en opent het deuren naar nog meer creatieve mogelijkheden en inspiratie voor klanten wereldwijd.’

‘Home base’

Anja Nekeman, eigenaar van LEOXX en Prints van Oranje: “Het is met dankbaarheid en enthousiasme, maar ook met een mengeling van emoties dat ik na 37 jaar ondernemerschap LEOXX en Prints van Oranje overdraag aan de nieuwe eigenaar. Na een weloverwogen beslissing die lang in mijn gedachten gerijpt heeft, is de cirkel met deze strategische overname door Hillfloor Group rond. LEOXX en Prints van Oranje zijn geland op een plek die ik ‘home base’ noem: in het hart van de tapijtindustrie.”

Personalisatie

Hillfloor Group begon in 1989 als groothandel in natuur- en projecttapijten en is inmiddels het ‘huis’ van merken als Van Besouw, Jabo Carpets en Therdex. Met de overname van LEOXX en haar custom printlabel Prints van Oranje voegt het een hoofdstuk toe aan haar groeiverhaal. Met Prints van Oranje biedt LEOXX tal van opties voor het customized printen van tapijt(tegels), karpetten, vinyl, behang, gordijnen en meubelstoffen. LEOXX en Prints van Oranje blijven vanuit Houten werken met dezelfde collecties, service en website als klanten van hen gewend zijn.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.