Signnieuws

Per 1 januari is Andree Bölkow de nieuwe algemeen directeur van easy inks gmbh. Hij volgt oprichter Lothar Diebold op die aan het einde van dit jaar het bedrijf verlaat.

Andree Bölkow is met ingang van 1 januari 2021 de nieuwe managing director van easy inks gmbh. Foto: easy inks gmbh.

Bölkow geeft daarmee leiding aan een fabrikant van hoogwaardige alternatieve inkten onder het label ‘Made in Germany’. Bölkow heeft goede connecties in de grafische industrie. Hij studeerde bedrijfskunde aan de Bremen City University of Applied Sciences, begon zijn carrière bij een fabrikant van tandheelkundige producten, maar verhuisde in 2000 naar Neuss waar hij aanvankelijk aan de slag ging als productmanager voor industriële lijmen bij 3M Deutschland. In de daaropvolgende twintig jaar bekleedde hij functies in verschillende bedrijfssegmenten bij 3M met toenemende verantwoordelijkheidsniveaus. Bölkow maakte de overstap naar de digitale print- en reclametechnologiesector en was sinds 2016 Business Unit Leader Commercial Graphic Films DACH.

Bölkow: “Hoogwaardige inkten geproduceerd volgens Europese normen zijn minstens zo belangrijk als de films waarop ze worden geprint om een ​​uitstekend resultaat te bereiken”, stelt Bölkow. “Dankzij de on-site productie, met de inkten geproduceerd door easy inks gmbh, kunnen eindgebruikers niet alleen vertrouwen op formuleringen die voldoen aan de milieu- en arbeidsveiligheidsnormen, maar ook op een stabiele toeleveringsketen.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.