Signnieuws

Arjen Evertse is met ingang van 1 september 2021 aangesteld als General Manager Sales EMEA bij Mimaki. Evertse volgt Ronald van den Broek op die partner wordt bij 3D-printspecialist Marketiger.

Arjen Evertse is benoemd tot General Manager Sales EMEA bij Mimaki.

Evertse werkt al twaalf jaar bij Mimaki en heeft verschillende functies bekleed, waaronder technisch operator en senior manager, maar meest recentelijk hield hij toezicht op Mimaki Eurasia, een dochteronderneming van Mimaki.

“Door tussen de verschillende afdelingen te werken en ervaring op te doen in verschillende rollen binnen Mimaki, heb ik echt inzicht gekregen in de kwaliteit en mogelijkheden van de oplossingen die Mimaki biedt”, aldus Evertse. “Deze nieuwe rol is de volgende, spannende fase van mijn Mimaki-reis en ik kan niet wachten om te beginnen.”

Marketiger

Evertse volgt Ronald van den Broek op, die een partnerpositie heeft aanvaard bij Mimaki-klant en 3D-printspecialist Marketiger. Van den Broek: “Als je aan Mimaki denkt, zullen Arjen en ik twee van de gezichten zijn die bij je opkomen. We hebben allebei genoten van een uitgebreide en opwindende carrière bij het bedrijf. Het zal daarom geen verrassing zijn dat, ondanks mijn besluit om een ​​nieuwe uitdaging aan te gaan, het is met een bedrijf dat net zo toegewijd is aan Mimaki-technologie als wij.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.