Signnieuws

Carwrappers kunnen nu bij Vink VTS terecht voor DTEC Paint Protection Film (DTEC PPF). Een welkome toevoeging aan het assortiment naast de bestaande PPF’s van Avery Dennison en 3M, aldus de distributeur in Wormerveer.

Volgens Vink VTS is de prijsstelling interessant, vooral als je het afzet tegen de bewezen kwaliteit van het product. ‘Met andere woorden: DTEC PPF is een voordelig alternatief voor de A-merken in de markt.’

Waarom PPF?

De DTEC 261 PU PPF is een taai-elastische en transparante polyurethaan steenslagfolie die de lak op de carrosserie beschermt, onder andere tegen beschadiging van steenslag, zuren, zout, olie en vogelpoep. Daarom wordt de folie vaak op de kwetsbare zones van een auto aangebracht. Maar het volledig wrappen van auto’s met de folie is ook mogelijk.

Zelfhelende folie

Het bijzondere aan deze folie is dat hij zelfhelend is na verwarming. Krassen verdwijnen als je de folie met een föhn verhit. En met een dikte van 195µ en een polyester backing is deze folie ook goed te verwerken op snijsystemen, aldus Vink VTS.

Plakken zonder naden

DTEC PPF heeft een levensduur van acht jaar en is geschikt voor 3D-vervormingen. Bovendien wordt de folie geleverd in een breedte van 152 cm. Daarmee bedek je een complete motorkap uit één stuk, zonder naden.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.