Signnieuws

Azonprinter meldt dat het samen met Also, een Europese technologieleverancier, A3-formaat DTF- en DTF UV-printers op de Benelux-markt gaat brengen.

Azon, een in Kroatië gevestigde fabrikant van digitale printers, wil een frisse wind in het DTF- en DTF UV-domein laten waaien. DTF (Direct to Transfer)-technologie dient nu als een vervanging voor DTG (Direct to Garment). DTF UV is, volgens Azon, wereldwijd ook een succes en is toepasbaar op oneffen oppervlakken die met een klassieke UV-printer niet kunnen worden bereikt.

Nieuwe samenwerking

Door de nieuwe samenwerking voor kunnen ook kleinere tot middelgrote bedrijven in de Benelux profiteren van deze nieuwe technologieën, stelt Azon. De printerfabrikant verwacht dat het voor hen nieuwe kansen opent, vooral omdat de DTF-technologie geen voorbehandeling van de kleding vereist. Daarnaast biedt Azon aantrekkelijke neonkleuren die fluorescerend zijn. Bovendien is DTF UV waterbestendig en kent een breed scala aan toepassingen, aldus Azon.

Voorheen onmogelijke oplossingen

“Onze geavanceerde technologie draagt ​​bij aan het vormgeven van de toekomst van digitale printtechnologie, en deze samenwerking zal onze positie op de markt versterken. Door DTF naast de DTF UV-printers te introduceren, kunnen gebruikers profiteren van het bieden van voorheen onmogelijke oplossingen aan hun klanten”, aldus Mladen Roško, CEO van Azonprinter.

Jeroen Branders, Also Group Lead CoC Graphics & 3D Printing, is verheugd over de toevoeging van het productassortiment van Azon aan het portfolio. “We zullen een verdere toegevoegde waarde bieden aan onze partners in de grafische industrie, maar ook aan de Value Added Resellers (VAR’s). Ons motto ‘Transform2Perform’ komt echt tot leven met een partnerschap als dit.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.