Signnieuws

Prestige in Genemuiden viert dit jaar haar 35-jarig bestaan. Het bedrijf is volop in ontwikkeling en lanceerde onlangs een circulair akoestisch paneel: Decoustic.

Nieuwste ontwikkeling bij Prestige: Decoustic panelen.

Toen Einbert van Rees 35 jaar geleden het bedrijf Prestige in Genemuiden begon, kon hij niet bevroeden dat het zou uitgroeien tot een grote landelijke speler op sign- en printgebied, met 35 medewerkers. Het operationele deel van het bedrijf is door Van Rees (59) inmiddels overgedragen aan twee zoons en een schoonzoon.

Decoustic

Nieuwste ontwikkeling is een paneel dat design combineert met akoestiek: Decoustic. Prestige ontwikkelde dit in samenwerking met een fabrikant. Het akoestische paneel van viltmateriaal is gemaakt van gerecycled tapijt en is volledig circulair. Het materiaal heeft een dikte van 8 mm en een afmeting van 122 bij 244 centimeter. Het is aan beide zijden te beprinten en kan als fotopaneel of in een frame worden geplaatst of rechtstreeks op de muur met kit.

Meer weten over deze nieuwe ontwikkelingen bij Prestige, het akoestische paneel en hoe het bedrijf de komende periode ingaat? Lees dan het volledige artikel ‘Ontwikkeling staat nooit stil’.
Het artikel verscheen ook in Sign+ Magazine 4-2022.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.