Signnieuws

De Brother GTX600 is vanaf begin januari 2022 verkrijgbaar en volgens het merk zelf de eerste DtG-printer die speciaal is ontworpen voor massaproductie.

Brother CTX600
Brother CTX600.

Continu printen

Om de inkt printklaar te houden, heeft de GTX600 inktrecirculatie op vier belangrijke punten. “We hebben 16 inktkanalen ontwikkeld van verspringende, industriële printkoppen met interne koelventilatoren, voor continu printen”, meldt Brother. “Bovendien wordt de inkt voortdurend gefilterd en ontgast om de best mogelijke afdrukkwaliteit tot 1200 dpi te garanderen. De ingebouwde luchtbevochtiger zorgt ervoor dat de machine altijd perfect werkt, ook in moeilijke omgevingen en grote productiehallen.”

Verschillende platen

De GTX600 kan worden gebruikt met verschillende platen, die snel kunnen worden verwisseld. Ook hun hoogte kan automatisch worden geselecteerd, waardoor ze geschikt zijn voor elk te bedrukken materiaal. De printsnelheid is verhoogd en het industriële onderhoudsstation is geüpgraded om continu en snel printen mogelijk te maken. De automatische reinigingsfrequentie is laag, wat de werkelijke printproductiviteit verhoogt, aldus Brother.

De nieuwe Brother GTX600 naast de aanzienlijk kleinere GTXPro-printers.

Betere toekomst

Dankzij wetcapping en interne printkopcirculatietechnologie wordt volgens Brother inktverspilling verminderd. Ook voor de GTX600 zijn de inkten verkrijgbaar in 9 liter- en nieuwe 18 liter-tanks, om verpakkingsafval te helpen verminderen. De Innobella textielinkten zijn op waterbasis, GOTS6 goedgekeurd en Oekotex paspoort gecertificeerd. Verder heeft de GTX600 een ingebouwd mistfilter, wat zorgt voor een veilige werkomgeving voor de operator.

De machine wordt in Nederland op de markt gebracht door Pals Print & Screen.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

2 reacties op “Brother GTX600 voor massaproductie

  1. Erel schreef:

    Beste ik wil deze machine prijs weten gr erel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.