Signnieuws

De beurs Prototyping MNE in Kortrijk ondergaat een metamorfose en wordt D2M (Design 2 Manufacturing). Een netwerkevent over de verbinding tussen de ontwerp- en de maakindustrie. De beurs staat gepland voor 21 en 22 september 2022.

Prototyping-MNE was anno 2020 een beurzencombi die ontstond uit de beurzen Machineering Network Event (maaktechnologie) en Prototyping (industrial design en prototyping). De nieuwe waardeketen van het slimme (maak)bedrijf dat innovatie snel naar de markt wil brengen, vereist volgens beursorganisatie Industrialfairs en organiserende partners een dynamische en digitale integratie van alle relevante processen in combinatie met het gebruik van innovatieve productie-en designtechnieken.

Design to Manufacturing (D2M)

De nieuwe naam geeft de missie van de beurs voor de maakindustrie van (over)morgen in een duidelijke statement weer: Design to Manufacturing. D2M wordt een netwerkevent waar zowel designers/productontwikkelaars als productiegerelateerde afdelingshoofden een representatief Benelux aanbod vinden om alle puntjes tussen ontwerpen en maken te verbinden, aldus de ambitie van de organisatie.

D2M 2022 zal plaatsvinden op 21 & 22 september 2022 in Hal 4 van Kortrijk Xpo, telkens van 14 tot 21 uur.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.