Signnieuws

‘Rise up. Reimagine. Ignite the future’ is de slogan van de beurs Integrated Systems Europe (ISE) 2022 die van 1 tot en met 4 februari – na vele jaren in RAI Amsterdam te zijn gehouden – voor het eerst neerstrijkt in Barcelona.

ISE in Barcelona

Met wat minder exposanten dan voorgaande edities vanwege de coronasituatie, verwacht de organisatie toch weer een mooie beurs neer te zetten. Mike Blackman, managing director van ISE zei in november: “Het is hartverwarmend om te zien dat wereldwijd evenementen en beurzen weer aan kracht winnen. We zijn verheugd dat al meer dan 700 exposanten hun aanwezigheid op ISE 2022 hebben bevestigd en we verwachten dat dit aantal nog zal stijgen.”

Technologiezones

ISE 2022 telt vijf hallen met een divers aanbod van ruim 700 exposanten. De beursvloer is opgedeeld in zes technologiezones, wat het navigeren over de gigantische expositieruimte wat eenvoudiger maakt. De technologiezones zijn: Audio (hal 7), Digital Signage & DooH (hal 6), Lighting & Staging (hal 7), Residential & Smart Building (hal 2), Unified Communications & Education Technology (hal 2) en Multi Technology (hal 3 en 5). In deze hallen 3 en 5 zijn ‘vlaggenschip’-exposanten van ISE te vinden, zoals LG en Samsung, en bedrijven waarvan het multi-technologieaanbod onder meerdere technologiezones valt.

Lees hier het volledige artikel (dat ook in Sign+ Magazine nr. 8-2021 staat):
Vijf hallen met wow-effecten op ISE.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.