Signnieuws

Canon en Stylink presenteren de exclusieve behangcollectie ‘Dutch Dessins’, met vijftig winnende dessins geprint op 18 verschillende soorten behangpapier. Resultaat van de ‘Wallcovering Design Contest’ dat maatwerk in behang mogelijk maakt.

Uit 200 inzendingen voor de ontwerpwedstrijd zijn vijftig ontwerpen geselecteerd voor Dutch Dessins.

Uit de ruim 200 inzendingen die deze ontwerpwedstrijd heeft opgeleverd, zijn vijftig ontwerpen geselecteerd en gebundeld in een stalenboek vol dessins. Winkeliers, interieurontwerpers en stylisten kunnen hun klanten hiermee inspireren en helpen bij de keuze voor een passend en exclusief dessin. Zeven geselecteerde printbedrijven, die beschikken over Canon printtechnologie, nemen de productie van de nieuwe behangcollectie voor hun rekening.

Brug

Met dit initiatief slaan Canon en Stylink een brug tussen creatieve professionals die willen inspelen op de groeiende behoefte aan gepersonaliseerd behang en printbedrijven die zich in deze groeimarkt willen positioneren. Het stalenboek bevat naast repeterende dessins ook ‘murals’: ontwerpen die kamerbreed – en dus op maat – geproduceerd moeten worden. De collectie Dutch Dessins bevat 18 verschillende behangmaterialen, waaronder non-woven behang in diverse structuuroppervlakken, pvc-vrij of FSC-gecertificeerd behang en zelfklevend behang.

Maatwerk

“Prints, graphics, illustraties en patronen worden steeds invloedrijker in Nederlands design en interieur. Met Dutch Dessins maken we écht origineel behang bereikbaar voor elke interieurprofessional die wil inspelen op de behoefte aan maatwerk en gepersonaliseerd behang”, zegt Anna Borsboom, trendwatcher, oprichter en hoofdredacteur van Stylink.

Vijftig ontwerpen zijn gebundeld in een stalenboek vol dessins. Het ‘Dutch Dessins’ stalenboek wordt voor 89 euro verkocht via geselecteerde printbedrijven.

UVgel 460-inkt

De Dutch Dessins-collectie is geproduceerd met de Canon Colorado 1650 rollenprinter. Deze grootformaat productieprinter maakt gebruik van de Canon UVgel 460-inkt, die volgens Canon een aantal voordelen heeft voor de productie van behang:
• haarscherpe prints met een hoog kleurbereik
• kleur- en lichtvast en geurloos
• krasvast en afwasbaar behang
• te gebruiken op verschillende behangsoorten

De Canon UVgel-inkt heeft het hoogste niveau van de UL Greenguard Gold certificering. Niet alleen de printtechnologie, maar ook de behangmaterialen voor deze collectie zijn afkomstig van Canon.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.