Signnieuws

Canon Europe heeft tijdens Fespa Berlijn drie Europese premières onthuld, waaronder een nieuwe Arizona vlakbedprinter en de mogelijkheid om matte en glanzende print te combineren op één print.

Van Canon’s grootformaat Colorado-serie is bekend dat deze serie klanten met slechts één inktset de keuze biedt tussen een matte of glanzende afwerking. Met de introductie van FLXfinish+ hebben gebruikers nu de mogelijkheid om op één print een gemengde matte en glanzende oppervlakte te produceren – met één druk op de knop. Dit biedt nieuwe toepassingsmogelijkheden, stelt Canon, zoals opvallende merkposters bij POS-verkooppunten tot advertentiematerialen voor de retail en van etiketten en stickers met glossy accenten tot verrassende visuele effecten bij woondecoratie. FLXfinish+ is standaard aanwezig op alle Colorado 1650’s en optioneel voor alle Colorado 1630’s. Deze printfunctie is ook beschikbaar als upgrade voor alle 1630’s en 1650’s die al bij klanten zijn geïnstalleerd,

Arizona 6100 Mark II

Canon heeft haar Arizona-familie vlakbedprinters uitgebreid met de Arizona 6100 Mark II. De snelste vlakbedprinter in de Arizona-familie haalt printsnelheden tot 220 m2/uur. Dit stelt printproducenten in staat jaarvolumes van 20.000 m2 tot 300.000 m2 aan print te realiseren. De Arizona 6100 Mark II serie bestaat uit twee modellen.

Twee modellen

Het eerste model is de Arizona 6100 XTS Mark II, ontworpen voor printproducenten die werken met een breed scala aan substraten. Dit model kan printen op bijna alle harde media. Met de XTS-uitvoering kunnen gebruikers dankzij de onafhankelijke regeling van de vacuümzones gelijktijdig meerdere platen, ongewoon gevormde substraten en gefaseerde opdrachten voor continu printen verwerken.

Het tweede model is de Arizona 6100 XTHF Mark II. Dit model wordt ondersteund door de Arizona HighFLOW-technologie. Deze uitvoering is bedoeld voor verpakkingen of printtoepassingen op meer uitdagende substraten, zoals poreus golfkarton of sterk gekromde substraten als triplex, die het vacuümgebied niet goed kunnen afdichten.

Prisma XL Suite

Voortbouwend op de Prisma-lijn met workflowsoftware voor printproducties, introduceerde Canon op Fespa verder de Prisma XL Suite. Die is ontworpen om grootformaat printproducenten en grafische bedrijven te helpen printtoepassingen te leveren die toegevoegde waarde hebben, om de productie van complexe opdrachten te automatiseren, en tegelijk te helpen de uptime van hun productieprinters te maximaliseren.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.