Signnieuws

Casa Batlló, het beroemde architecturale werk in Barcelona van Antoni Gaudí, heeft een cultureel bezoek met Panasonic-projectietechnologie verrijkt. Deze week vindt in Barcelona de beurs ISE plaats.

Met behulp van Panasonic-technologie heeft Casa Batlló verschillende ruimtes in het gebouw opnieuw uitgelicht. De Gaudí Dome kamer gebruikt 36 Panasonic-projectoren (PT-RZ660 en PT-JS200 modellen) en een koepel met meer dan 1.000 schermen om de geest van een jonge Gaudí voor te stellen. Het natuurlijke universum dat de Catalaanse architect inspireerde, komt tot leven, waardoor de bezoeker kan deelnemen aan de creatieve ervaring.

Projectie

De projectoren, uitgerust met lenzen voor projectie op ultrakorte afstand, maken het mogelijk video weer te geven op oppervlakken waarop met een andere technologie zeer moeilijk te projecteren is, aldus Panasonic.

Op de zolder brengen virtual reality-projecties huishoudelijke taken, zoals wassen en strijken, tot leven door de ogen van personeel uit het verleden. ‘s Nachts wordt op de binnenplaats een duizelingwekkende waterval geprojecteerd.

ISE Barcelona

Dat deze uitlichting deze week in Barcolona is, is niet toevallig. Hier vindt deze week de AV-technologiebeurs ISE plaats. Panasonic kondigt op deze beurs verschillende nieuwe producten aan, onder de noemer ‘4K Everywhere’, met 4K AV-oplossingen voor bedrijven, onderwijs en entertainment.

Filmpje

Hieronder een filmpje van de projectie bij Casa Batlló:

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.