Signnieuws

Studenten die na de zomer mogelijk willen starten met de opleiding Signmaker of een andere Cibap-leergang maar eerst graag nog een kijkje nemen op deze Zwolse mbo-school, kunnen op 27 maart een 1,5 meter Safari volgen.

Studenten in spé krijgen tijdens de Safari een rondleiding langs praktijklokalen. Foto: Cibap.

Jongeren die nog een keuze moeten maken voor een vervolgstudie, kunnen zich bij het Cibap aanmelden voor een dagdeel en ontvangen vervolgens een starttijd waarop zij op 27 maart worden verwacht. De student in spé komt op dit tijdstip naar de vakschool en krijgt dan een rondleiding door het gebouw, langs verschillende praktijklokalen.

Korte stops

Tijdens deze zogenoemde 1,5 meter Safari – die in deze coronatijd als alternatief voor de jaarlijkse Open Dagen is bedacht – maakt de deelnemer vijf korte stops, waarin iets wordt verteld over de betreffende ruimte en de opleiding die daar wordt gegeven. Daarna kan nog kort worden nagepraat met de rondleider. Zo maakt de deelnemer in ongeveer 30 minuten kennis met het Cibap.

“Online proberen wij de toekomstige studenten al zo goed mogelijk voor te lichten, maar we kunnen ons voorstellen dat je graag een kijkje neemt in onze praktijklokalen zodat je beter een keuze kan maken”, stelt het Cibap.

Een alternatieve manier om toch een kijkje te nemen bij de vakschool. Foto: Cibap.

Groepjes

De jongeren worden tijdens de Safari rondgeleid in groepjes van drie en mogen per persoon één ouder meenemen. Het dragen van een mondkapje is verplicht, net als het houden van 1,5 meter afstand.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Duurzamer produceren?

Wilt u duurzamer produceren, maar weet u niet hoe te beginnen?
Volg onze online kennissessie 'Duurzaam omschakelen met verwisselbare media''.
Een initiatief van PIXIA B.V. i.s.m. Sign+ Magazine, Probo.nl en Van As.

Woensdag 26 mei | Deelname is gratis