Signnieuws

Inschrijven kan nog, meldt VIGC, Vlaams Innovatiecentrum voor Grafische Communicatie. Het betreft de online cursus ‘Materiaalkennis voor product creatie’ op 1 april.

Klanten van vandaag hebben specifieke eisen die men als grafisch bedrijf moet waarmaken. Het aanbod grondstoffen wordt altijd uitgebreider en tegelijkertijd zijn er steeds meer uitdagingen, die heel uiteenlopend zijn, afhankelijk van de specifieke eindtoepassing van het drukwerk.

Grondige kennis

Een grondige kennis van materialen die voorhanden zijn, maar ook de specifieke eigenschappen en vereisten moeten gekend zijn om de klant van dienst te kunnen zijn.

Deze opleiding helpt u om de wensen van uw klant te vertalen naar een mooi product zonder dat je problemen veroorzaakt in productie. 

Juiste keuzes

Omdat het moeilijk is bewust de juiste keuzes te maken, wordt een introductie gegeven van de verschillende materialen die voorhanden zijn, van papier en karton tot kunststof. Ook wordt ingegaan op belangrijke eigenschappen voor het verwerken van deze materialen.

Aanmelden voor deze online cursus op 1 april (van 9.00 tot 12.00 uur) kan via deze link.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.