Signnieuws

Probo meldt dat het de Inhaker in het assortiment heeft opgenomen. Een printprofessional kan hiermee snel en eenvoudig een display, reclamebord, bewegwijzering, vrijstaande wand of een complete beursstand creëren.

De Inhaker is een multifunctioneel systeem, dat op talloze manieren kan worde gebruikt.

In maart vorig jaar nam Probo zelf uitgebreid kennis van de mogelijkheden van de Inhaker, toen zij tijdens Sign & Print Expo in Gorinchem een beursstand  – Printing Wonderland – van 400 vierkante meter met dit systeem realiseerden. Inmiddels kiezen steeds meer standbouwers en signmakers voor het gemak en de snelheid van de Inhaker. Daarom neemt Probo deze multifunctionele standaard op in het assortiment.

Veel kansen

Marketing manager Femke Dijkstra: “Na de Sign & Print Expo waren wij meer dan overtuigd van de Inhaker. We zien veel kansen voor de printprofessionals die hun printwerk bij ons laten produceren. Met name omdat je met de Inhaker binnen no-time een volledige constructie hebt staan waarmee je snel kunt inspelen op actualiteiten.”

De Inhaker werd door Probo zelf gebruikt bij de realisatie van ‘Printing Wonderland’ op de Sign & Print Expo 2022.

Assortimentsbeheerder Tsjitse de Haan van Probo legt uit dat de Inhaker een duurzamere keuze is: “De Inhaker is gemaakt van oersterk gerecycled pvc en gaat jarenlang mee. Dankzij de slimme constructie is voor de Inhaker tot wel 60 procent minder materiaal nodig. Dat zorgt er dan ook nog eens voor dat je flink bespaart op verpakkingsmateriaal en verzendkosten.”

Workshops

Geïnteresseerden worden op de website van Probo geholpen met handige templates. Beursopstellingen zijn verkrijgbaar als complete set. Wie nog meer wil leren over de toepassingen van de Inhaker, is welkom op een van de workshops die Probo op 24 en 26 januari en 2 februari organiseert met Cees Bolijn, de bedenker van de Inhaker. Klik hier voor meer informatie.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.