Signnieuws

Op C!Print 2023 stelt Agfa de snelste versie van zijn high-end multi-pass Jeti Tauro H3300 inkjetprinterfamilie met vernisdruk voor: de Jeti Tauro H3300 UHS. C!Print 2023 vindt eind januari plaats in Lyon.

De Jeti Tauro H3300 hybride UVled-printerfamilie is, volgens Agfa, de perfecte oplossing voor grotere printserviceproviders en biedt 24/7 productiviteit en bekroonde kwaliteit tegen een laag inktverbruik op een breed scala aan harde en flexibele materialen tot 3,3 meter breedte. Het UHS-model (ultrahoge snelheid) bereikt een indrukwekkende doorvoer van 905 vierkante meter per uur.

Vernis op hoge snelheid

Na de eerdere introductie van lak op het HS-model, is nu ook het UHS-model voorzien van de mogelijkheid om vernis te printen met een snelheid tot 150 vierkante meter per uur. Hierdoor hebben producenten van golfkartonnen displays de mogelijkheid om prints extra te verfraaien. Dit kan door een laag hoogglans aan te brengen of satijnvernis, hetzij aangebracht op het volledige oppervlak (flood vernis) of selectief (spotvernis). Alle modellen kunnen ook witte inkt gebruiken, of wit en primer. De inkten op de Jeti-printers zijn Greenguard Gold-gecertificeerd.

Verheugd

“We zijn verheugd om onze nieuwste printoplossingen te presenteren op C!Print”, zegt Koen Steert, Head of Sales Sign & Display Europe bij Agfa. “We kijken ernaar uit om printserviceproviders op onze stand te verwelkomen om hun vragen en behoeften te bespreken en om te onderzoeken hoe ons geïntegreerde aanbod van printers, inkten, software, training en diensten kan passen bij hun groeipad en kan leiden tot duurzaam succes.”

Speciale ruimte

In een speciale ruimte voor printtoepassingen kunnen bezoekers een reeks verpakkings- en displayvoorbeelden (o.a. lakafdrukken) van dichtbij bekijken, evenals levendige signage-samples geproduceerd op de Jeti Tauro H3300 en de Avinci CX3200, Agfa’s textielprinter die printen mogelijk maakt op transferpapier en rechtstreeks op stoffen met een capaciteit tot 270 vierkante meter per uur. Beide printers dekken een aanzienlijke mediadiversiteit en een breed scala aan toepassingen

C!Print 2023 vindt plaats in Lyon, Frankrijk van 31 januari tot en met 2 februari. Agfa is te vinden op stand 1F24. De Jeti Tauro H3300 UHS LED wordt getoond in een opstelling met tafels om vaste substraten te printen. Klik hiervoor een gratis ticket.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.