Signnieuws

Het team Grafimedia Communicatie/Printmedia van het Zwolse Deltion College biedt vanaf komend schooljaar twee nieuwe praktijkgerichte opleidingen: Medewerker Sign en Medewerker Printmedia/Digital Printing.

De opleidingen worden in nauwe samenwerking met het regionale bedrijfsleven vormgegeven. Het Deltion College speelt met de nieuwe opleidingen in op de ontwikkelingen en toekomstperspectieven in de branche.

Beide worden aangeboden via de beroepsopleidende leerweg (BOL). Studenten gaan dan gemiddeld drie dagen naar school en doen daarnaast twee dagen per week praktijkervaring op bij een erkend leerbedrijf.

Medewerkers Sign zijn gespecialiseerd in het plaatsen van onder andere auto- en gevelreclame, reclameborden, spandoeken en standmaterialen. Bij het maken van de producten gaat het met name om de voorbereiding, zoals plotten, printen, frezen en graveren.
Medewerkers Printmedia/Digital Printing richten zich op het digitaal printen en nabewerken van onder andere flyers, tijdschriften en kranten. Onder nabewerken worden technieken als vouwen, nieten en inbinden verstaan.

Klik hier voor meer informatie.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.