Signnieuws

PPDS zal op ISE in Barcelona onder andere haar op duurzaamheid gerichte Philips digital signage-assortiment presenteren. Waaronder een oplossing dat content laat zien zonder stroom te gebruiken. Dit en nog veel meer op stand 3P600.

PPDS, de exclusieve wereldwijde leverancier van Philips professionele displays en oplossingen, neemt deel aan ISE 2023 in Barcelona (29 januari t/m 3 februari). Volgens eigen zeggen komt het met baanbrekende productaankondigingen, waaronder ’s werelds meest energie-efficiënte, milieuvriendelijke digital signage-assortiment. Verder direct view LED, professionele tv’s (inclusief hospitality) en interactieve displays.

Content zonder stroom

De nieuwe productcategorie op het gebied van signage displays is in staat is om inhoud volledig zonder stroom weer te geven. Deze baanbrekende lancering maakt deel uit van een bredere focus en toewijding van PPDS om duurzame en milieubewuste oplossingen te leveren, terwijl ze ook helpen de bedrijfskosten te verlagen met energie-efficiëntie en langere levensduur, aldus de displayleverancier.

Wave-platform

Voorbeelden van deze toewijding zullen gedurende de hele show aanwezig zijn op de Philips-stand, waaronder de Philips L-Line dvLED-reeks, de Philips MediaSuite hospitality-tv’s en een scala aan digital signage-updates. Energie- en kostenbesparingen voor klanten zullen ook een belangrijk aandachtspunt vormen bij de updates op het Wave-platform, dat nu beschikbaar is op een nog breder scala aan professionele Philips-beeldschermen.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.