Signnieuws

De easy dot PET transparant L-UV folie is nu ook verkrijgbaar in extra breedtes van 106,7 en 160 centimeter. Dit zorgt voor minder snijresten en dus een verminderde hoeveelheid afval, meldt producent Neschen.

Dankzij de solventvrije lijm op waterbasis kan de folie eenvoudig en zonder luchtbellen worden verwerkt en ook weer worden verwijderd.

Kiss-cut contour snijden

De transparante folie, die kiss-cut contour kan worden gesneden, is vooral ontwikkeld voor gebruik op glas en raamoppervlakken binnenshuis en voorzien van de easy dot lijmtechnologie. De onbedrukte delen zijn absoluut transparant. Dankzij de solventvrije lijm op waterbasis kan de folie eenvoudig en zonder luchtbellen worden verwerkt en ook weer worden verwijderd. Als de folie wordt aangebracht aan de binnenkant van de etalage met een print in spiegelbeeld dan neemt de duurzaamheid toe. De folie is hierdoor beter beschermd tegen omgevingsinvloeden en vandalisme, meldt Neschen.

PP matte rug

De easy dot PET transparant L-UV kan worden gecombineerd met PP matte rug. De witte speciale folie dient als laminaat en vervangt een witte print volledig. Dit bespaart inkt, tijd en geld, waardoor het ideaal is voor milieuvriendelijke composiettoepassingen met transparante media, aldus Neschen.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.