Signnieuws

Wij zijn benieuwd hoe u onze mediakanalen waardeert. Om meer inzicht te krijgen in uw wensen en behoeften, nodigen we u uit om mee te doen aan ons lezersonderzoek. U maakt daarmee kans op één van de dashcams die we verloten!

Meedoen is anoniem en neemt slechts 5 minuten van uw tijd.

Als ‘Signteam’ zijn wij voortdurend bezig om onze merken Sign+ Magazine en Sign.NL te optimaliseren. De signbranche en de wereld om ons heen zijn continu in beweging en dat geldt ook voor ons….

Benieuwd naar uw mening

Dit doen wij niet alleen, dit doen we samen met u! We zijn dan ook benieuwd naar uw mening over Sign+ Magazine en Sign.NL. We horen graag wat u leest en hoe u onze informatie waardeert. Wellicht heeft u nog tips of verbeterpunten.

Bent u vooral geïnteresseerd in achtergrondartikelen of leest u liever korte nieuwsberichten over projecten, techniek en innovatie? Mist u onderwerpen in onze nieuwsbronnen? Hoe waardeert u de nieuwsbrieven? En heeft u suggesties voor onze communicatie via social media?

Tien dashcams

Het invullen van deze vragenlijst duurt slechts 5 minuten. Uw antwoorden zullen we geheel anoniem verwerken. En… mooi meegenomen, u maakt hierbij kans op één van de 10 dashcams!

Alvast bedankt voor uw medewerking!

Het team van Sign+ Magazine en Sign.NL

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.