Signnieuws

De genomineerde projecten voor de Sign+ Award 2020 gaven een mooi beeld van de variatie aan projecten die in de signbranche worden gerealiseerd. Deze week een filmpje in de categorie Outdoor Signage.

De vijftien projecten die door de vakjury waren genomineerd voor de Sign+ Award 2020 zijn een selectie uit in totaal 75 ingezonden projecten. De projecten zijn verdeeld over vijf categorieën. Per categorie is een filmpje gemaakt van de drie genomineerde projecten in dat werkveld.

Inspiratie

De filmpjes laten zien waartoe de creatieve signbranche in staat is en kunnen wellicht dienen als inspiratie. Vanaf nu delen we iedere week een filmpje. Deze week de categorie Outdoor Signage onder de loep.

Outdoor Signage

De drie genomineerden in de categorie Outdoor Signage:

Gevelreclame horlogemaker – Schitterend
Stroomhuisje Maasboulevard – Confetti de reclamefabriek
Bosch Beton – Verbeek RSW

Sign+ Award 2022

Bent u bezig met mooie signprojecten? Een project dat uitblinkt in vakmanschap, creativiteit, innovativiteit of impact? Maak er goede foto’s van en documenteer de gegevens. Dan kunt u deze volgend jaar indienen voor de Sign+ Award 2022 en wie weet verschijnt uw project dan in een filmpje zoals hierboven. Want je hoeft niet te winnen om in de spotlights te komen.

Terugblik

De winnaars van de Sign+ Award 2020 werden op 6 november 2020 bekendgemaakt tijdens een online event, gepresenteerd vanuit een studio in Arnhem.

Meer weten over de prijswinnaars? Lees het nieuwsbericht
Voor een sfeerimpressie in foto’s, klik hier
De livestream gemist? Die kunt u hier nog bekijken
Korte impressie van de uitreiking zien? Bekijk hier de aftermovie

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.