Signnieuws

Mimaki Europe komt met een nieuw doorzichtig materiaal voor 3D-printen: MH-110PCL. Volgens Mimaki kunnen designers hiermee 3D-modellen maken met meer precisie en detail.

Voorbeelden van ondoorzichtige en doorzichtige medische modellen in fullcolour.

De inkt is ontwikkeld voor gebruik met de 3DUJ-553 die werkt met UV-inkten in fullcolour. Het nieuwe doorzichtige materiaal MH-110PCL wordt geleverd in inktflessen van 4,8 liter en is een verbeterde versie van de vorige doorzichtige inkt van Mimaki, MH-100CL. De nieuwe inkt biedt betere transparantie en vergeelt niet. Hiermee zijn daardoor nog realistischere en transparantere modellen te maken.

Ontwerpen kunnen worden gemaakt met meer kleuren en visuals dan voorheen.

Fullcolour en transparantie

Aangezien de Mimaki 3DUJ-553 een fullcolour 3D-printer is die meer dan 10 miljoen kleuren kan produceren, kan het doorzichtige materiaal ook worden gemengd met kleur om doorzichtige kleurenmodellen te maken. Ontwerpen kunnen zo worden gemaakt met meer kleuren en visuals dan voorheen.

MH-110PCL is ook geschikt om transparante delen te maken die nodig zijn bij productontwerp en architectonische modellen, waarbij ruiten en transparante buitendelen nuttig zijn om zicht op de interne structuur te bieden.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.