Signnieuws

Aslan, de Duitse specialist in zelfklevende films, introduceert drie nieuwe producten: laminaat met afstotend effect, een holografische folie en een vloerfolie.

De matte coating beschermt tegen graffiti en vuil.

Als eerste MagicProtect Matt ASLAN SL 99; een laminaat met een afstotend effect tegen verf, lak en vuil. Gemaakt van een speciale topcoated 80 μm pvc film is het ontwikkeld voor gladde en ruwe oppervlakken. Het wordt geleverd met een matte, afstotende coating die prints beschermt tegen graffiti, vuil en ander oppervlaktevandalisme. De film is verkrijgbaar in een breedte van 1,37 meter op rollen van 50 meter. Eenmaal aangebracht, gaat het tot drie jaar buitenshuis mee.

Holografisch

De tweede noviteit is de holografische ASLAN SE 72; een zilverkleurige zelfklevende folie met holografisch effect. De film heeft aan beide kanten hetzelfde effect en heeft volgens Aslan geen herhalingspatroon, zoals holografische materialen vaak hebben. Met de in eigen huis ontwikkelde oplosmiddelvrije lijm is de film buiten houdbaar tot maximaal drie jaar. De folie kan worden beprint met UV-uithardende en latexinkten en is geschikt voor gladde ondergronden. De folie is verkrijgbaar in rollen van 1,01 x 25 meter.

Zilverkleurige folie met een holografisch effect, voor toepassingen op gladde ondergronden.

Vloerfolie

WrapTheBase ASLAN DFP 48 is een aanvulling in het assortiment vloerfolie van Aslan. Het is geschikt voor gladde binnenvloeren en gebaseerd op een 80 μm pvc-film. De folie is volgens Aslan eenvoudig aan te brengen, te herpositioneren en te verwijderen zonder residu achter te laten. Slipweerstand is te bereiken in combinatie met FloorProtect ASLAN MP 326 (R9) of PremiumFloorProtect ASLAN MP 300 (R12). De vloerfolie kent in combinatie met een laminaat een Bfl-s1 Euroclass brandcertificering voor vloeren. De folie is verkrijgbaar in rollen van 1,37 x 50 meter.

De vloerfolie is volgens Aslan eenvoudig aan te brengen, te herpositioneren en te verwijderen.

Aslan is van 12 t/m 15 oktober aanwezig als exposant op de Fespa-beurs in Amsterdam.

Fespa, Hal 1, stand 1-G33A

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.