Signnieuws

Durst Group heeft de Fespa Global Print Expo aangegrepen om een uitbreiding op de P5-familie te presenteren: de P5 Robotics bestaande uit de Durst 350 HS D4 met twee geïntegreerde robots en de Durst P5 350 HSR.

De Durst 350 HS D4.

De 350 HS D4 met twee Kuka-robots

De kern van de P5 Robotics is het 350 HS D4 hybride printsysteem, waarvan de invoer/stapelaar wordt gevormd door twee Kuka-robots om de onbemande productie van een volledige shift aan te kunnen. De door Durst aangepaste en geprogrammeerde robots kunnen media van verschillende pallets met een hoogte tot 180 cm oppakken, invoeren en apart weer stapelen. Daarbij kunnen de bedrukte media ook 180° worden gedraaid voor dubbelzijdig printen en worden ingevoerd in een tweede printsysteem. P5 Robotics kan ook worden uitgebreid met oplossingen van derden of afwerkingssystemen.

De P5 350 HSR, een high-speed 3,5 meter LED rol-naar-rolprinter.

P5 350 HSR: snelste rol-naar-rol printsysteem

Daarnaast toont Durst in München de P5 350 HSR, een high-speed 3,5 meter LED rol-naar-rolprinter met printsnelheden tot 670 vierkante meter per uur. Deze kan worden uitgerust met een optionele masterrol en rollen aanvoeren met een gewicht tot 1.000 kilogram en een diameter van 635 millimeter. Hierdoor zijn lange productiecycli zonder onderbreking mogelijk.

Inktstofvrije verwerking

Het printsysteem kan worden uitgerust als D4 met dubbel CMYK. Voor het printen van mesh en geperforeerd materiaal biedt de Durst P5 350 HSR inktstofvrije verwerking met het geïntegreerde Mesh Printing System. De oplossing maakt ook een gemakkelijke en snelle materiaalwisseling mogelijk, die door één enkele operator kan worden uitgevoerd. De efficiëntie kan verder worden verhoogd via optionele verticale en horizontale snij-eenheden, die parallel met het printproces werken.

Lees ook onze eerste algemene impressie van de beurs:

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.