Signnieuws

Durst-dochter Vanguard Europe onthulde op de Fespa-beurs in München de VK3220T-HS. Volgens eigen zeggen een UV-vlakbedprinter van de volgende generatie in haar portfolio.

De VK3220T-HS, een UV-vlakbedprinter met een tafel van 3,2 x 2 meter, kan nauwelijks meer een instapmodel worden genoemd. Het is een toevoeging naar boven in Vanguard Europe’s groeiende portfolio. Met maximaal drie rijen van 4 picoliter Kyocera-printkoppen is een printresolutie tot 1800 dpi mogelijk en kan de Vanguard VK3220T-HS printen met een snelheid tot 360 vierkante meter per uur. Het is een modulaire machine, die kan groeien en schalen in overeenstemming met de eisen van de klant.

Nieuw design

De lancering markeert ook de officiële introductie van een nieuw compact, gebruiksvriendelijk productontwerp voor het Vanguard Europe-portfolio. De veranderingen zijn het resultaat van een samenwerking met het meermaals bekroonde Zanzotti Industrial Design, dat ook achter het ontwerp van het Durst-portfolio zit. Het ontwerp zorgt voor een meer intuïtieve, ergonomische en geoptimaliseerde ervaring voor de operator, aldus Vanguard Europe dat in Nederland wordt vertegenwoordigd door Pixia.

De nieuwe Vanguard VK3220T-HS is ontworpen en geassembleerd in het Europese hoofdkantoor van Vanguard Europe in Brixen (Zuid-Tirol, Italië), naast het wereldwijde hoofdkantoor van Durst.

Vanguard Europe: hal A2, stand A10.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.