Signnieuws

Durst, fabrikant van digitale print- en productietechnologieën, versterkt zijn positie in de grafische industrie in de VS met de verwerving van een meerderheidsbelang in Vanguard Digital Printing Systems.

Vanguard Digital, met het hoofdkantoor in Lawrenceville, Georgia (Verenigde Staten), is een toonaangevende fabrikant van printsystemen voor de sign- en decoratiewereld en industriële printsystemen, onder andere voor verpakkingen. Met de overname voegt Durst nieuwe printerklassen toe aan zijn grootformaatportfolio, terwijl Vanguard nu beschikt over een wereldwijd distributie- en servicenetwerk en technische middelen om door te gaan met het ontwikkelen van robuuste oplossingen.

Succesvol

“Vanguard Digital Printing Systems is een snelgroeiend en zeer succesvol bedrijf in een klantensegment waarin we momenteel niet actief zijn”, aldus Tim Saur, President van Durst North America. “Door de combinatie van hoogwaardige producten, een sterk managementteam en absolute klantgerichtheid passen beide bedrijven perfect bij elkaar.”

Als onderdeel van de overeenkomst zal het nieuwe bedrijf met ingang van 1 oktober 2020 opereren als Vanguard Durst Digital Printing Systems. David Cich blijft CEO, terwijl Jim Peterson blijft dienen als Vice President of Sales.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.