Signnieuws

Duurzaamheid is een belangrijk thema tijdens de Fespa Global Print Expo in Berlijn. De organisatie heeft voor 31 mei tot en met 3 juni liefst 42 Spotlight-sessies op het programma staan die belangrijke inzichten geven en print- en visuele communicatiebedrijven helpen milieuvriendelijker te werken.

Fespa Global Print Expo
Duurzaamheid is een belangrijk thema tijdens de Fespa Global Print Expo in Berlijn. De organisatie heeft 42 sessies op het programma staan.

Noodzakelijk

“Naarmate duurzaamheid steeds hoger op de agenda staat bij zowel drukwerkinkopers als leveranciers, wordt het voor PSP’s noodzakelijk om meer kennis van deze complexe materie te vergaren en te leren over de kansen en uitdagingen die gepaard gaan met het duurzamer maken van je onderneming”, zegt Michael Ryan, hoofd van Global Print Expo. “Ons uitgebreide programma is bedoeld om printbedrijven te ondersteunen bij hun opdracht om te voldoen aan veranderende milieueisen en tegelijkertijd de productiviteit en winstgevendheid te verhogen. Dit zijn allemaal cruciale factoren voor duurzame groei op lange termijn.”

Gedetailleerd programma

Alle Spotlight-sessies over duurzaamheid (te vinden in hal 25, stand C50), zijn gratis bij te wonen met een toegangsbewijs voor Fespa en European Sign Expo 2022, die van 31 mei t/m 3 juni worden gehouden in Berlijn.
Het volledige Fespa 2022 Sustainability Spotlight-programma en gedetailleerde sessietijden zijn hier te vinden.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.