Signnieuws

Matrix Frame viel met haar Mobile Light Box Battery in de prijzen tijdens het PromZ.Live22 event. Het won hiermee niet alleen de Juryprijs, maar ook de Publieksprijs van het PromZ-promotieproduct van het jaar 2022.

Er kon door het publiek online en tijdens Promz.Live worden gestemd op producten in zes verschillende categorieën. Mobile Light Box Battery was voor de Promz Promotional Product of the Year Awards ingedeeld in de categorie kantoorartikelen.

Mobiel peesdoekframe met batterij

Op PromZ.Live22, het inspiratie event voor sales & marketing, toonde Matrix Frame hoe makkelijk het is om haar mobiele lichtbakken in elkaar te zetten en de peesdoeken eenvoudig zijn te verwisselen. En alles handig te vervoeren in een rolkoffer.

Mobile Light Box Battery is het eerste mobiele peesdoek frame met ledverlichting gevoed door een batterij. Na opladen kan het 12 uur achtereen branden. Hier door is het dus altijd en overal in te zetten op een plek met de meeste impact. De ledverlichting zorgt er voor dat het design er nog meer uitspringt.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.