Signnieuws

Neschen heeft een nieuwe pvc-vrije polyester printfolie ontwikkeld die schone reclame-oplossingen mogelijk maakt, aldus het bedrijf zelf. Het betreft de easy dot PET matt L-UV, waarmee reclameboodschappen minder belastend zijn voor het milieu.

De fabrikant heeft een manier gevonden om de goede eigenschappen van de easy dot-film over te brengen op een PVC-vrij materiaal. “Dankzij zijn hogere stijfheid maakt de easy dot PET matte L-UV-folie bovendien een materiaalbesparing van veertig procent mogelijk, waardoor de afvalvolumes aanzienlijk kunnen worden verminderd”, zegt Dirk Peereboom, verantwoordelijk productmanager bij Neschen. “Het is gecoat met een oplosmiddelvrije lijm op waterbasis. Met slechts een kleine verandering in hun eigen werkroutine, kunnen klanten hun ecologische voetafdruk verkleinen.”

Voor binnen

De folie van Neschen is ontworpen voor gebruik binnenshuis op vlakke oppervlakken, zoals metaal, glas of tentoonstellingspanelen. Easy dot PET matt L-UV kan gemakkelijk en zonder luchtbellen worden aangebracht en zonder residu worden verwijderd. De ter plaatse aangebrachte acrylaatlijm is bestand tegen veroudering, wat de folie opmerkelijk duurzaam maakt. Het vertoont ook vrijwel geen krimp tijdens de verwerking, is vormstabiel, heeft een homogeen, mat oppervlak en levert fotorealistische printresultaten met UV-uithardende en latexinkten.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.