Signnieuws

Op Intregrated Systems Europe, die deze week Barcelona plaatsvindt, presenteert PPDS/Philips voor het eerst ‘Wave’, het gloednieuwe cloudgebaseerde controle- en beheerplatform voor digital signage in retail, corporate en hospitality.

Wave werd voor het eerst aangekondigd op ISE 2022, waarbij PPDS/Philips nauw samenwerkte met de AV-industrie om dit nieuwe externe platform te creëren. De resultaten zijn nu beschikbaar en voor het eerst te zien zijn op ISE 2023.

Voorts toont PPDS/Philips nieuwe vormen van contentcreatie, uitgebreide duurzaamheid (energiebesparing), beheer en controle van haar displays (of het nu enkele of tienduizenden zijn), plus een nieuwe applicatiewinkel. Dit omvat nieuwe partnerschappen met onder andere Navori, NoviSign, NowSignage, Skykit en Telelogos.

Wave-ecosysteem

Het Wave-ecosysteem omvat een schaalbaar en veilig, state-of-the-art cloudplatform, aldus PPDS, en wordt aangevuld met een speciale ProStore-marktplaats voor premium PPDS en toepassingen van gecertificeerde ontwikkelingspartners. Het is bruikbaar in verschillende industrieën, waaronder detailhandel, onderwijs, bedrijven en horeca.

Dit cloud-ecosysteem, dat voor het eerst publiekelijk wordt gedemonstreerd op ISE op de Philips-stand (3P600), is ontwikkeld om de kracht van Philips digital signage, interactieve schermen en professionele tv’s met Android SoC uit te breiden en te verbeteren.

PPDS Wave is momenteel beschikbaar op geselecteerde Philips digital signage en interactieve SoC-displays met Android 7 en hoger, waaronder de Philips D-Line, Q-Line en S-Line digitale displays, de Philips B-Line business TV en de Philips C-Line en T-Line interactieve modellen.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.