Signnieuws

Hoe kunnen printbedrijven zich onderscheiden? Dat zal een van de thema’s zijn die swissQprint aansnijdt op de voorjaarsbeurs Sign & Print Expo in Gorinchem. Bezoekers zullen ontdekken hoe ze een upgrade van hun bedrijfsprofiel kunnen realiseren om zo rentabiliteit te combineren met een lagere ecologische voetafdruk.

swissQprint heeft ook neoninkten voor UV-printen ontwikkeld, een exclusiviteit op de markt.

“We staan te popelen om met bezoekers in gesprek te gaan om meer te leren over de noden die van belang zijn in onze markt”, zegt Wim Vandendriessche, general manager van swissQprint Benelux, aan de vooravond van Sign & Print Expo die van 14 tot 16 maart 2023 in Gorinchem plaatsvindt.  

De Nyala-vlakbedprinter is nu aan zijn vierde generatie toe en maakt gebruik van de nieuwste printkoptechnologie. swissQprint is ervan overtuigd dat een resolutie van 1350 dpi, in combinatie met nauwkeurige druppelplaatsing, een nieuwe dimensie in uitvoerkwaliteit oplevert. Bezoekers kunnen dit met eigen ogen zien in live demonstraties.

Unieke toepassingen

swissQprint heeft ook neoninkten voor UV-printen ontwikkeld, een exclusiviteit op de markt. Reliëf printen en vernistoepassingen zijn kenmerken die de waaier van mogelijkheden uitbreiden. Zowel voor vlakbed als rol-naar-rol printen, wat wil zeggen dat dit toepasbaar is op vrijwel elk type substraat. Demo’s en voorbeelden op de stand, zullen de veelzijdigheid van swissQprint grootformaatprinters aantonen, aldus Vandendriessche.

Milieuvriendelijk

Een zeer laag stroomverbruik in een tijd van energieschaarste is, zowel qua rentabiliteit als duurzaamheid, goed nieuws. Alle swissQprint led-printers zijn ISO gecertificeerd voor hun hoge energie-efficiëntie. Bovendien zijn de machines onderhoudsarm en buitengewoon duurzaam, met een levensduur van meer dan tien jaar, stelt swissQprint. “Gebruikers kunnen dus een maximale ROI verwachten met een minimale ecologische voetafdruk.”

swissQprint, stand G116.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.