Signnieuws

Epson lanceert zijn eerste UV LED-vlakbedprinter voor signmakers die hoogwaardige UV-signage willen leveren. De SureColor SC-V7000 bouwt voort op de SureColor S-serie.

De Epson SureColor SC-V7000.

De SC-V7000 is ontworpen voor signmakers die een snellere doorvoer en lagere totale eigendomskosten willen. De signage-printer, die vanaf november verkrijgbaar is, is uitgerust met Epsons Micro Piezo-printkop die werkt met de nieuw ontwikkelde set van tien originele inkten, waaronder standaard grijs, rood, wit en vernis.

Printcapaciteit

De UV-flatbedprinter heeft een printcapaciteit tot 2,5 x 1,25m en print rechtstreeks op een breed scala aan substraten tot 80 mm dik, waaronder acryl, polycarbonaat, PVC, glasvezel, aluminium, metaal, polyester, foamboard, styreen, hout en steen.

Klant

“Elke functie van de SC-V7000 is ontworpen met de klant in gedachten”, zegt Richard Barrow, Senior Product Manager bij Epson Europe. “We hebben unieke Epson features toegevoegd om ons aanbod op de signage-markt te differentiëren en te verbeteren. De SC-V7000 is een robuuste en betaalbare UV LED-flatbed signage-printer waarmee je snel en hoogwaardig kunt printen op een breed scala aan media. Hij markeert de intrede van Epson op de UV-flatbed signage-printmarkt en daar zijn we trots op.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.