Signnieuws

Fespa lanceert Wrap Fest, een gloednieuw evenement dat exclusief is gewijd aan het wrappen van voertuigen, het monteren van folie-applicaties en cardetailing. Het evenement vindt voor het eerst plaats op 26 en 27 april 2023. De locatie: het iconische Silverstone racecircuit in Northamptonshire in het Verenigd Koninkrijk.

Wrap Fest verwelkomt professionals in carwrapping, livery en fleet graphics, autodetaillering, bescherming en tinting services, raceteams en automotive professionals, evenals eigenaren van printbedrijven en signmakers die meer inkomsten willen genereren uit carwrapping, maar ook degenen die actief zijn met zelfklevende folie in architectonische interieurs en bewegwijzering.

Silverstone Wing

Fespa Wrap Fest vindt plaats in de hallen 1 en 2 van de nieuwe Silverstone Wing. Hier zullen vooraanstaande internationale merken hun nieuwste innovaties tonen voor het op maat wrappen en detailleren van voertuigen, waaronder decoratieve en lakbeschermingsfilms, windowfilms om ramen te tinten, digitale print- en lamineerapparatuur, apparatuur om vinyl te snijden en af te werken, ontwerpsoftware, schoonmaakproducten en accessoires en gereedschappen.

Het lanceringsevenement omvat een tentoonstelling, een educatieve conferentie, praktische trainingssessies en veel workshops. Ook vindt daar dan de nieuwe regionale UK & Ireland World Wrap Masters-competitie plaats. De winnaar neemt vervolgens deel aan de populaire World Wrap Masters-finale op Fespa Global Print Expo 2023 in München, Duitsland (23 – 26 mei 2023).

Festivalsfeer

Volgens de organisatoren zal het Wrap Fest de kleur en energie van de wrapgemeenschap weerspiegelen en in een festivalsfeer worden opgezet, compleet met internationale foodtrucks en live-entertainment in de paddock van de renbaan.

Duncan MacOwan, Head of Marketing and Events bij Fespa: “Met Wrap Fest willen we een ‘hub’ bieden die wrappers en detailers aansluit op de nieuwste trends, hen alle productinnovaties van meerdere leveranciers in één ruimte laat zien, hen toegang geeft tot workshops en demo’s om hun vaardigheden op te frissen, en hen kansen toont om verdere groei van hun activiteiten te voeden.”

Klik hier voor meer informatie over Wrap Fest en om je interesse te registreren.
Tickets zijn beschikbaar in het najaar van 2022.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.