Signnieuws

Het team van Sign+ Magazine en Sign.NL wenst u fijne feestdagen en een creatief en bovenal gezond 2021! We hopen dat komend jaar veel lichtpuntjes brengt voor de signbranche.

Hopelijk brengt 2021 veel lichtpuntjes (foto Unsplash/Winston Chen).

Aan de vooravond van 2021 kijken we terug op een bijzonder jaar, waarin corona de boventoon voerde en iedereen zich moest aanpassen aan de omstandigheden. Gelukkig is de signbranche gewend om flexibel, creatief en snel te schakelen. Dat zagen we dan ook volop gebeuren: bij signmakers, bij leveranciers en fabrikanten en bij brancheorganisaties. Met bewondering kijken we naar alle initiatieven die in de markt worden genomen, op zoek naar nieuwe mogelijkheden.

Op de hoogte

Ondanks alle beperkingen hebben wij met enthousiasme en mede dankzij uw input weer mooie tijdschriften en nieuwsbrieven kunnen maken en onze lezers via Sign.NL dagelijks op de hoogte gehouden van ontwikkelingen in de branche. Het snelle schakelen naar een online uitreiking van de Sign+ Award 2020 in november was een onverwachte uitdaging, waar we met een tevreden gevoel op terugkijken.

Ontmoeting

Met vertrouwen en vol nieuwe plannen gaan we 2021 in. Al zal een fysieke ontmoeting er voorlopig nog niet inzitten, nu de meeste vakbeurzen en evenementen zijn verschoven naar komend najaar of online plaatsvinden. Maar ook op alternatieve manieren blijven we graag met u in contact. Heeft u een tip, een mooi project of een ander idee waar we in Sign+ Magazine of op Sign.NL wellicht aandacht aan kunnen besteden? Laat het ons vooral weten.

We wensen u prettige feestdagen en ontmoeten u graag weer, hopelijk ook live, in het nieuwe jaar!

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.