Signnieuws

Arlon Graphics lanceerde dit najaar een nieuw hoogwaardig gegoten vinylproduct voor wagenpark- en voertuigtoepassingen. De SLX+ castfilm is appliceerbaar in alle seizoenen.

“Arlon Graphics is verheugd om de nieuwe SLX+ printmedia-film te lanceren. SLX+ is ontworpen om onder alle omstandigheden te presteren met een uitstekende printkwaliteit, snelle applicatie en schone verwijdering. Een echte evolutie qua prestatie’’, aldus Andrew Huddlestone, President EMEA van Arlon.

FLITE Technology

De ultra-herpositioneerbare SLX+ met FLITE Technology blijf gegarandeerd zitten in diepe profielen op een voertuig en hecht uitzonderlijk goed op meerdere oppervlakken. Hierdoor is een snelle en gemakkelijkste installatie mogelijk. Volgens Huddlestone het ideale product voor toepassingenen op grote wagenparken.

Temperatuurbereik

Deze snelhechtende film is ontworpen om optimaal te presteren tijdens de applicatie in een breed temperatuurbereik. Het heeft dezelfde hoge prestaties bij hoge temperaturen als bij koud weer.

SLX+ kan perfect worden gecombineerd met de Series 3210 overlaminaat voor langere levensduur van de grafische afbeelding, aldus Arlon.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.