Signnieuws

LG en Assa Abloy ontwikkelen samen transparante en automatische Oled-deuren. Deze Oled-deuren zijn de eerste in hun soort en ideaal voor commerciële toepassingen.

LG heeft samen met Assa Abloy Entrance Systems de eerste beelden onthuld van transparante, automatische Oled-deuren die voortkomen uit een samenwerking tussen de twee bedrijven. Het nieuwe product combineert LG’s transparante Oled-signage (model 55EW5G) en de geïntegreerde content managementsoftware (SuperSign) met de geautomatiseerde glazen schuifdeuren van de Zweedse fabrikant Assa Abloy Entrance Systems. Zo wordt er uiteindelijk een ​​hoogwaardig, transparant product gerealiseerd.

De Oled-deuren bieden gemakkelijke en contactloze toegang tot gebouwen en zorgen voor een indrukwekkend entree. Tegelijkertijd biedt deze technologie nieuwe mogelijkheden om klanten te verwelkomen, te communiceren met werknemers en marketingcontent te presenteren aan consumenten.

Gehard glas

Een robuust ontwerp met gehard glas biedt uitstekende duurzaamheid en verbeterde veiligheid, in combinatie met de automatische schuifdeuren van Assa Abloy Entrance Systems. Met behulp van de WRGB-technologie van LG tonen de zelfverlichtende Oled-pixels nauwkeurige kleuren met uitzonderlijke helderheid en hoog contrast, aldus de initiatiefnemers. De transparantie zorgt ervoor dat objecten achter het scherm zichtbaar blijven. Deze Oled-oplossing blendt eenvoudig met de omgeving en tegelijkertijd wordt er nuttige informatie getoond.

Transparante en automatische Oled-deuren bieden oneindig veel nieuwe mogelijkheden.

“Samen met Assa Abloy Entrance Systems tillen we transparante Oleds naar een geheel nieuw niveau”, vertelt Patrick Bouwman, Sales Director bij LG Information Display Benelux op de site. “Deze innovatie biedt oneindig veel nieuwe mogelijkheden voor allerlei sectoren. Mede daardoor ben ik enorm trots op deze samenwerking en kijk ik uit naar alle toepassingen die bedrijven zullen vinden voor de OLED-deuren.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.