Signnieuws

GDS heeft een openbare aanbesteding voor LCD-schermen voor Noorse spoorwegen gewonnen. De contractperiode is vier jaar. De elektronische displays (32 inch en 46 inch) zullen buiten worden toegepast. Naast de vertrektijden van treinen, wordt ook andere relevante informatie getoond.

De displays (ook semi-outdoor schermen van 65 inch) , die zullen worden vervaardigd in GDS vestigingen in Italië en Roemenië, leveren sterk contrasterende beelden van uitstekende kwaliteit. Een ambient light sensor wordt gebruikt om continu de hoeveelheid licht en de helderheid van het scherm aan te passen aan de lichtomstandigheden voor een optimaal kijkcomfort.

Vandalismebestendig
Vandalismebestendig glas is rechtstreeks verbonden met de LCD, zodat geen hinderlijke reflectie of condensatieproblemen optreden. Een interne PC met Linux-besturingssysteem, plus ingebouwde diagnostiek, thermisch beheer en de afstandsbediening maken het mogelijk de schermen ook stand alone te bedienen, zonder extra behuizing of bijkomende koelsystemen.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.