Signnieuws

HP introduceert in de EMEA-regio een eigen portfolio van zelfklevend vinyl en printbare laminaten, ontwikkeld voor optimale prestaties en duurzaamheid (meer dan 10 jaar buitenshuis wanneer gelamineerd met HP-polymeer laminaten).

HP BMG (Brand Management Group) lanceerde op Fespa München HP Adhesive Vinyl. Dit polymeer gekalanderde vinyl heeft een dubbelzijdige PE-liner om hoge temperaturen aan te kunnen en biedt gegarandeerde vlaklegging voor print- en snijtoepassingen. De grijze herpositioneerbare of permanente lijm zorgt voor een goede hechting, ongeacht het substraat.

Printen en snijden

Latexexpert Timothy Mitchell beveelt HP Adhesive Vinyl aan voor print- en snijtoepassingen: “Het laat zich prachtig printen op de HP Latex 500-serie; en de HP Latex 315 voor printen en snijden.” HP Adhesive Vinyl is gemakkelijk te hanteren en te monteren en voldoet aan de REACH- en RoHs-norm en is B1 brandwerend gecertificeerd.

Naadloos samen

Met deze toevoeging biedt HP, naar eigen zeggen, nu een complete oplossing van inkt, media en printertechnologie, op elkaar afgestemd om naadloos samen te werken, de opstarttijd te verkorten en de productiviteit te verhogen.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.