Signnieuws

Si’bon organiseert op dinsdag 25 juni een zeildag voor aangesloten signbedrijven. Met een driemastklipper staat een zeiltocht over het zuidelijk deel van het IJsselmeer rond forteiland Pampus op het programma.

Liefhebbers kunnen tijdens de zeiltocht overstappen op een powerboat.

Ieder jaar organiseert Si’bon een evenement voor de aangesloten signbedrijven om elkaar informeel te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Dit jaar gaan deelnemers op dinsdag 25 juni onder het motto ‘Met de wind in de zeilen’ aan boord van driemastklipper Sanne Sophia.

Programma

Het programma begint rond 13.30 uur met aanmonsteren op de Sanne Sophia in Muiden. Vervolgens wordt het ruime sop gekozen en volgt een drie tot vier uur durende tocht over het Markermeer, met ruime gelegenheid om bij te praten met collega’s. Liefhebbers hebben de mogelijkheid over te stappen op een van de Powerboten.

Rond 17.00 uur gaat het schip weer richting haven, waar men vanaf 18.00 uur kan deelnemen aan het barbecuebuffet.

Driemaster Sanne Sophia

Opgave

De dag wordt financieel ondersteund door aangesloten leveranciers. Voor deelname aan dit event betalen bij Si’bon aangesloten signbedrijven €60 per persoon en leveranciers €90 per persoon (inclusief consumpties en buffet). Varen met de Powerboat is optioneel en kost €25 extra per persoon.

Opgave via info@sibon.nl

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.