Signnieuws

Bezoekers aan Pinkpop kunnen een overnachting winnen in een bijzondere ecocapsule. De mobiele unit is speciaal voor het festival door Publistrada gewrapt in roze Pinkpoplook.

Een niet alledaagse opdracht voor signbedrijf Publistrada uit het Limburgse Nuth. “Deze opdracht was te gek”, vertelt directeur Linda Chiaradia, die de aanvraag kreeg van André Köppen en Boris Zinzen, twee van de oprichters van Waarwillenwijwakkerworden.nl.

Wrappen

Door de ronde vormen is het een uitdaging om te wrappen, vertelt Chiaradia. “Maar twee van onze productiemensen hadden net de dag ervoor een cursus wrappen gevolgd bij Nautasign. Ze wrappen al jaren, maar met zo’n cursus leer je altijd bij en dat kwam met deze opdracht goed uit.” De totale productie (ontwerp, print, wrap) nam zo’n drie dagen in beslag. De door Nautasign aangeleverde folie is geprint op een HP latexprinter. Chiaradia: “Hij is prachtig geworden. Jammer dat het er na vier dagen alweer af moet.”

Ecocapsule

Deze mobiele, zelfvoorzienende, hotelunit maakt gebruik van zonne- en windenergie en wordt ingezet op evenementen en verhuurd door Waarwillenwijwakkerworden.nl. Charadia: “De capsule is gehuurd door de gemeente Landgraaf, die het als soort cadeau aanbiedt aan Jan Smeets, vanwege de vijftigste verjaardag van Pinkpop.” Via NPO3FM zijn overnachtingen te winnen in deze ecocapsule.

Vanmiddag gaat de gewrapte capsule op reis richting het Pinkpopterrein, waar zaterdag de vijftigste editie van het festival van start gaat.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.