Signnieuws

Igepa heeft de distributie op zich genomen van ‘de Inhaker’. Het slimme en voordelige promotiesysteem dat is ontwikkeld naar een idee van JMC Print | Sign | Displays in Bruinisse.

De Inhaker biedt ongekende promotiemogelijkheden, zonder allerlei ingewikkelde constructies en complexe ontwerpen, aldus Igepa. De Inhaker is volgens deze distributeur laagdrempelig, heeft een hoge funfactor, is eenvoudig op te zetten en veel goedkoper dan vergelijkbare, bestaande systemen. De Inhaker maakt, volgens Igepa, de weg vrij naar new business en upselling, waarbij meer winst met minder moeite centraal staat.

Definitief ontwerp

De Inhaker wordt in Nederland geproduceerd door Sflex (Sign Software & Supplies) en is een idee van JMC Print | Sign | Displays in Bruinisse, zoals in Sign+ Magazine nummer 1-2021 was te lezen. Het definitieve ontwerp is tot stand gekomen in samenwerking met Bema Kunststoffen. Voor de Inhaker ontwikkelde Bema Kunststoffen een innovatieve pin die de vier delen van de Inhaker op zeer efficiënte wijze met elkaar verbindt.

De Inhaker toegepast in het ADRZ Ziekenhuis.

Slimme standaard

De Inhaker is een slimme standaard, waarmee eenvoudig promotiedisplays, bewegwijzeringen, menustandaarden, desinfectiezuilen en nog veel meer kan worden gemaakt. De Inhaker biedt ongekende grafische mogelijkheden op het gebied van visuele communicatie, stelt Igepa. Deze standaard maakt het mogelijk om snel en voordelig in te spelen op actualiteiten. Dankzij een innovatief inhaaksysteem aan de binnenzijde van de standaard is het mogelijk om vrijwel alle denkbare soorten promotie- en communicatiematerialen in te haken.

De Inhaker gecombineerd met desinfectie handpomp.

De Inhaker is verkrijgbaar in lengtes van 45 tot 300 centimeter. Op deze manier is het maken van een kleine display of een complete wand geen enkel probleem. De Inhaker is ideaal voor plaatmateriaal als Forex, Re-board, Palboard en nog veel meer.

Distributie

De Inhaker is voor signmakers verkrijgbaar via Igepa, één van de grotere leveranciers van signproducten in Nederland, dat het concept ziet als een mooie aanvulling op het assortiment. Afnemers profiteren bovendien van een totaalaanbod, doordat de Inhaker uitstekend combineert met de andere producten die Igepa levert, aldus de distributeur.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.