Signnieuws

HP en Igepa Nederland slaan de handen ineen. De leverancier voor grafische producten aan drukkerijen, signmakers en digitale printbedrijven verkoopt per 1 november ook HP Latex-printers, zoals de 1500, 2700, 3600, R1000/2000 en de Stitch S1000 printers.

Igepa Nederland verkoopt per 1 november ook HP Latex-printers.

Gehele MV-portfolio van HP

De nieuwe samenwerking tussen HP en Igepa Nederland behelst de verkoop van het gehele MV-portfolio van HP. De printers maken het mogelijk om printwerk, van rol naar rol of hybride flatbed, te printen op breed formaat tot 3,2 meter. De afdrukken zijn mogelijk op een scala aan signage- en decoratietoepassingen, inclusief dunne folie, vinyl en papier.

Steeds belangrijker

De mogelijkheid om op groot formaat werk te kunnen leveren groeit binnen de grafische sector, merkt ook Mark den Hartog, business unitmanager Viscom bij Igepa Nederland: “We zien een toenemende vraag onder onze klanten voor grotere formaten. Door de nieuwe samenwerking kunnen wij perfect inspelen op deze vraag vanuit de markt.”

HP Latex 3600.

‘Logische stap’

Het moederbedrijf van Igepa werkt al langer samen met HP en mede daardoor stond een samenwerking tussen beide partijen hoog op het verlanglijstje, vertelt Den Hartog. “De lokale samenwerking met HP was voor ons dan ook een logische stap. We hebben ervoor gekozen om te starten met het mid-volume aanbod van HP, wat voor ons een perfecte aanvulling is op ons huidige assortiment. Met deze oplossingen kunnen we onze business verbreden. Het MV-portfolio van HP sluit perfect aan bij het XXL-media assortiment van platen, banners, mesh en textiel dat wij al jaren verkopen.”

HP Latex 1500.

Duurzame ambities

De nieuwe samenwerking tussen HP en Igepa Nederland past ook uitstekend in de duurzaamheidsambities van beide partijen. Voor laatstgenoemde is het van groot belang om steeds meer ‘groene’ producten te kunnen aanbieden. Den Hartog: “De HP Latex-oplossingen zijn milieuvriendelijke machines die ons toegang verschaffen tot een specifieke markt. Met deze samenwerking komen twee sterke merken in de Nederlandse markt samen.”

Krachtig netwerk

Redmer Toxopeus, businessmanager grootformaat printen bij HP Benelux, is trots op de samenwerking. “Igepa Nederland maakt deel uit van een krachtig netwerk waarmee wij in Duitsland al geruime tijd intensief en naar tevredenheid samenwerken. De Igepa Group is inmiddels een van de grotere partners van HP in Europa.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.