Signnieuws

Spandex België presenteert op 8, 9 en 10 februari de ‘Image & Colour Show' in haar pand te Zaventem. Tijdens deze show toont Spandex haar nieuwste totaaloplossingen op het vlak van digitaal printen, signmaking en visuele communicatie.

Bezoekers kunnen hun dag plannen rond tal van gratis workshops en seminars, zoals ‘Kleurbeheersing', met ‘live' profileringsessie door Color Concepts, en ‘Vehicle wrapping' door Avery Dennison. Voor de workshop ‘Van digitale foto tot print' kan de bezoeker zijn eigen camera of fotobestand meebrengen om samen met Fotostudio Wim Brouwers naar de meest optimale en correcte afdruk toe te werken. Tijdens ‘Transfereren met Flock & Flex' worden de mogelijkheden van textieltoepassingen met deze materialen uit de doeken gedaan. Andere seminars zijn ‘De ideale printer voor uw bedrijf', ‘Digitale printmaterialen', ‘Unieke toepassingen met de Gerber Edge' en ‘Workflow management' met de nieuwe Onyx v7.0.

Elke geregistreerde bezoeker ontvangt een gratis voertuigbibliotheek of een cd met hoge resolutie foto's en maakt kans op een van de twee 7-gangen diners voor twee in een sterrenrestaurant.

Tijdens deze open dagen lopen er ook tal van promoties voor materialen, plotters, printers, software en complete systeemoplossingen, met niet eerder vertoonde inruilaanbiedingen. Voor inschrijven en een gedetailleerd programma van alle workshops en seminars, surf naar www.spandex.be.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Duurzamer produceren?

Wilt u duurzamer produceren, maar weet u niet hoe te beginnen?
Volg onze online kennissessie 'Duurzaam omschakelen met verwisselbare media''.
Een initiatief van PIXIA B.V. i.s.m. Sign+ Magazine, Probo.nl en Van As.

Woensdag 26 mei | Deelname is gratis