Signnieuws

Spandex heeft het assortiment uitgebreid met een nieuwe serie van ImagePerfect decorative and privacy glass films voor toepassingen op ramen, deuren en afscheidingswanden binnen en buiten.

Deze nieuwe serie zelfklevende pvc en polyester films is ontworpen om de keuze van de klant in kleuren en texturen te vergroten, aldus Spandex, zodat hij zijn creativiteit in glasdecoratie kan vergroten wanneer styling of privacy een rol speelt.

ImagePerfect 7600 Coloured Windowfilm.

De totale serie bestaat uit 77 individuele producten, inclusief diverse effecten en kleuren. Keuzes zijn onder meer opalen en matte films, een palet van heldere transparante kleuren, blockout-films en enkele technische folies.

Vier productgroepen

De serie is onderverdeeld in vier productgroepen:

  • ImagePerfect 7500 Glass and Window Specialities zijn technische folies voor toepassingen in kantoren en ruimtes waar een hoog niveau privacy is vereist. De serie bevat onder andere een folie die het zicht op LCD- of plasma schermen blokkeert, een folie waarop projecties kunnen worden getoond, een volledige blockout folie voor ramen en een folie waarbij het zicht door glazen oppervlak aan en uit kan worden gezet.
  • ImagePerfect 7600 Coloured Window Films bestaat uit 22 kleurfolies en twee dichroic opties voor kleurrijke tinten op glas en ramen. Dit is de perfecte oplossing om een beetje kleur toe te voegen aan een interieur. De Fire & Ice film gebruikt licht om een spetterend effect te creëren. Deze dichroic folies brengen ramen en glazen afscheidingen tot leven met deze mooie tinten.
  • ImagePerfect 7700 Styling Window Films daagt de creativiteit uit met 34 stylische decoratieve patronen voor glasoppervlakten binnenshuis. Deze serie biedt mooie keuzes voor een balans tussen privacy en een mooie uitstraling.
  • ImagePerfect 7800 Decorative Window Films zijn vijf hoogwaardige gekalanderde pvc-films voor decoratieve interieur en exterieur toepassingen met de ImagePerfect PerfectApply technology voor snellere, makkelijkere en bubble-free installaties. Drie extra keuzes in een afwerking met natuurlijke stoffen breiden het assortiment verder uit dan traditionele raambekleding.
ImagePerfect 7700 Styling Windowfilm.

Binnenshuis

Alle nieuwe ImagePerfect decoratieve glasfolies zijn, aldus Spandex, ontworpen voor eenvoudige toepassing op platte glasoppervlakken binnenshuis en door iedereen die ervaring heeft met het werken met zelfklevende folies aan te brengen. Dit maakt ze ideaal voor signmakers en grafische installateurs die op zoek zijn naar manieren om te diversifiëren en nieuwe inkomstenstromen in decor aan te boren, zonder dat hiervoor gespecialiseerde training nodig is.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.