Signnieuws

In november 2020 opende WE Fashion een flagshipstore in de Amsterdamse Kalverstraat. DKTR verzorgde de signing, vooral tussen de verschillende etages, in een variatie aan materialen. Loop mee door het trappenhuis.

In de trappenhuizen worden verleden en toekomst van de modeketen weergegeven in tekst en beeld. Om er een speels geheel van te maken is gebruikgemaakt van veel verschillende materialen en afwerkingen en in uiteenlopende diktes.

Speelse wand

DKTR – ook bekend als Dr.Sticker – speelde een belangrijke rol bij de realisatie van de signing, in nauwe samenwerking met ontwerpbureau Dedato en MMouse. Directeur Albert Vlamings van DKTR: “De opdracht was om er een zo speels mogelijke wand van te maken. Juist door die verschillende materiaalsoorten en diktes is de wand aansprekend en interessant.” De verscheidenheid aan materialen zorgde voor uitdagingen, met name bij de voorbereiding van de signs. “Vooral in het ontwerp en het zorgen dat alle elementen naadloos op elkaar aansluiten.”

Discolift

Naast de trappenhuizen is ook veel aandacht besteed aan de twee liften in het pand. Zo kunnen bezoekers kiezen tussen een lift met discoballen en een rustgevende bomenlift.

Lees het uitgebreide artikel over de signing in deze flagshipstore in Sign+ Magazine nummer 1 – 2021.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.