Signnieuws

Het Innovatie Platform van Fespa Nederland zet concrete stappen in duurzaamheid. De bijeenkomst op woensdag 17 november staat in het teken van de duurzaamheid van pvc, een van de meest gebruikte materialen in de print- en signindustrie.

Duurzaam materiaalgebruik en afvalmanagement is de focus van de Industry Innovators van Fespa Nederland. De ambitie om voor 2025 concrete stappen hierin te zetten, bracht de groep in september bij elkaar om van gedachten te wisselen en afspraken te maken. Een overeenkomst met afvalregisseur Rondo is een eerste resultaat. Je leest er alles over in het artikel ‘Fespa Innovatie Platform zet concrete stappen in duurzaamheid’ dat ook in Sign+ Magazine nummer 7 is te lezen.

Objectieve kijk op pvc

In de vervolgbijeenkomst, die woensdag 17 november wordt gehouden in Utrecht, wordt het gesprek aangegaan met Pixia en Renolit. Pixia is distributeur van folie- en magneetsystemen voor de signindustrie en Renolit is als fabrikant de grootste toeleverancier van pvc als grondstof voor onze industrie. Het belooft een objectieve kijk op pvc en folies te worden.

Rondleiding bij FC Utrecht

De bijeenkomst wordt vooraf gegaan door een interessante rondleiding door Stadion Galgenwaard, de thuisbasis van FC Utrecht. Hoe gaan zij om met duurzaamheid? Ondernemers die geïnteresseerden zijn, maar nog geen lid zijn van het Innovatie Platform kunnen contact opnemen met Fespa Nederland.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.