Signnieuws

Boost en SCA Display Benelux hebben een nieuw concept ontwikkeld voor beursstands. Het standconcept is volledig gemaakt van het recyclebare Re-board. Drie stands op de huishoudbeurs beten het spits af.

Re-board is een sandwich kartonconstructie, dat volledig te bedrukken (zeefdruk en digitaal) is. Het materiaal is licht van gewicht, k en eenvoudig op te bouwen en af te breken. Het materiaal is bovendien 100 procent recyclebaar.

SCA Display Benelux is leverancier van POS materiaal, displays en instore concepten en is onderdeel van SCA Packaging Nederland. Boost is een shoppermarketing specialist. Boost zocht een innovatieve manier om beursstands te ontwikkelen, SCA Display Benelux bleek in staat op een kostenefficiënte en snelle manier beursstands te ontwerpen en te produceren. Het nieuwe beursconcept sluit goed aan bij de behoeften van klanten.

 

Tijdens de afgelopen Huishoudbeurs in februari zetten SCA en Boost drie stands neer die volledig van Re-board waren gemaakt. De ervaringen waren positief, en beide partijen willen het concept nu dan ook verder gaan ontwikkelen.

In de toekomst moet het mogelijk zijn om nog grotere en hogere Re-board stands te bouwen. Ook willen SCA en Boost de mogelijkheden onderzoeken om producten in de stands te integreren.

Lees het uitgebreide artikel over dit beursconcept in het maartnummer van Sign+ Magazine.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.